Anëtarë të SHGPAZ

Bukurije Tuzi

 Titulli: Drejtore Menaxhimi Fillimi i punes : 2000 Numri i punetoreve: 8   "ART GIPS" Pune suvatimime kartongjez,tavane (me forma te ndryshme)

Elida Madhi

Titulli: Pronare dhe Administratore Fillimi i aktivitetit: Viti 1994 Numri i te punesuarve: 12 persona "Pasioni dhe Kembengulja per te Realizuar

Fatjeta Bushati

Titulli: Prssidente e "Prroni Sh.P.K" - Perpunim e Tregtim Mermeri Nevoja e hyrjes ne biznes e gjeti te papergatitur, dhe iu deshen disa vite

Flutura Xhabija

Titulli: Flutura dhe bijte, Presidente ”Biznesi femeror, shpirti i nje shoqerie te zhvilluar” Institut Privat i Përkthimeve “Flutura & Sons”

Jolanda Kote

Titulli: Presidente "KONCEPT-KECO LTD" Vendlindja: Devoll, Korce, Albania Adresa : Tirane Shtator 1982- Korrik 1986 ndoqi studimet universitare ne

Jonida Sytari

Titulli: Menaxhere "SYTARI TRAVEL"  “NJE UDHETIM ME NJE MIJE MILJE FILLON ME NJE HAP TE VETEM … “ Kam kryer studimet prane Universitetit “Luigj

Karolina Vasa

Lindur dhe banuese ne Shkoder. Diplomuar ne Ekonomi, profili Finance, tek Universiteti Politeknik i Tiranes. Gjithashtu perfundoi nje kurs

Meliha Tafa

Titulli: Presidente Fillimi i aktivitetit: Viti 1994 Numri i te punesuarve: 5 persona Motoja: "Puna sukses i garantuar"   EL-DAVID PRODHIM E

Nevila Kraja

Titulli: Pronare / Menaxhere BUTIK NEELI LONDON E rritur ne nje shtepi dhe familje te madhe. Kohen me te madhe e kalonte ne nje kopesht te madh me

Satber Drishti

Titulli: Drejtore / Menaxhere "ALB=SOEL" Satber Drishti ka qene qe ne fillim te demokracise anetare e Dhomes se Tregtise te Tiranes dhe Shkodres

Suzana Rama

Titulli: Presidente - INSTITUCIONI JOPUBLIK ARSIMOR "NUMANI" Profesioni i saj i adhuruar ishte dhe eshte mesuesia,e nevojshme ne cdo sistem, por

Zyliha Sala

Titulli: Pronare "Atelie Giuli"   "ATELIE GIULI" Stiliste, rrobaqepese , restauruese etj