Anëtarë të SHGPAZ

Fatjeta Bushati

Titulli: Prssidente e "Prroni Sh.P.K" - Perpunim e Tregtim Mermeri
Nevoja e hyrjes ne biznes e gjeti te papergatitur, dhe iu deshen disa vite tregtim produktesh dhe importime mallrash industriale prane kompanive te qytetit te saj te lindjes. Keshtu pervoja e fituar si dhe besimi ne vetvete e pergatiti per fillimin e biznesit te mermerit. Kjo pune e veshtire nuk e pengoi te ndjeje pjesemarrjen ne nje shoqate respektive si e SHGPAZ. Eshte mjaft aktive ne kete shoqate, prandaj e meritoi edhe titullin ambasadore sipermarrese e rjetit evropian, dhe nje nder dhjete afaristet shqiptare te diplomuara nga Komisioni Europian.
 
"PRRONI SH.P.K"
Aktiviteti: Perpunim e Tregtim Mermeri. Kjo firme merret me punime mermeri ne ndertim dhe sherbime funerale e vendosur ne Shkoder, Por aktiviteti i saj eshte i shtrire dhe i kerkuar edhe ne Tirane, Puke ,Lezhe , Tropoje etj. Shpesh punon edhe ne Mal te Zi ku eshte pelqyer mjaft cilesia dhe korrektesia e punes se saj. Ajo shquhet edhe per kualifikimin e punonjesve te saj duke marre pjese direkt ne prerjen e mermerit, latimin dhe lucidimin e tij. Kjo ia ka lehtesuar punen ne grup dhe me punonjes meshkuj,nganjehere edhe te veshtire nga mentaliteti. Biznesi i saj eshte mjaft social sepse i vjen ne ndihme direkt cdo punetori te saj dhe i ndihmon ne raste fatkeqesie a semundjeje. Kompania Prroni SH.P.K u krijua ne vitin 1998.