Anëtarë të SHGPAZ

Flutura Xhabija

Titulli: Flutura dhe bijte, Presidente

”Biznesi femeror, shpirti i nje shoqerie te zhvilluar” Institut Privat i Përkthimeve “Flutura & Sons” “Flutura & Sons” është institut i liçensuar për përkthime ligjore profesionale, në të gjitha gjuhët dhe të çdo fushe. Me përvoje 20 vjeçare në fushën e përkthimit, interpretimit, trajnimit e informacionit; Ka një staf full-time dhe part-time me profesionistë të diplomuar në të gjitha gjuhët: evropiane, latine, arabe, aziatike dhe të rralla; Ka marken dhe logon e zyrtarizuar dhe operon ne te gjithe territorin e Shqiperise, ne rajon dhe ne Evrope e me gjere. Klientet e ketij instituti te njohur jane potenciale, privat dhe shteterore, te huaj dhe vendas, te rastit dhe te perhershem. Permiresimi vijimisht i cilesise se perkthimeve dhe sherbimeve te fushes, perdorimi i nje teknologjie kohore dhe koherente me kerkesat e tregut, e ka kthyer kete institucion privat nje pike te forte ne fushen e perkthimeve dhe sherbimeve shume cilesore duke nxitur konkurrencen dhe gjetjeve te rrugeve te reja ne hapesiren perkthimore shqiptare.

 
FLUTURA DHE BIJTE
”Biznesi femeror, shpirti i nje shoqerie te zhvilluar” Institut Privat i Përkthimeve “Flutura & Sons” “Flutura & Sons” është institut i liçensuar për përkthime ligjore profesionale, në të gjitha gjuhët dhe të çdo fushe. Me përvoje 20 vjeçare në fushën e përkthimit, interpretimit, trajnimit e informacionit; Ka një staf full-time dhe part-time me profesionistë të diplomuar në të gjitha gjuhët: evropiane, latine, arabe, aziatike dhe të rralla; Ka marken dhe logon e zyrtarizuar dhe operon ne te gjithe territorin e Shqiperise, ne rajon dhe ne Evrope e me gjere. Klientet e ketij instituti te njohur jane potenciale, privat dhe shteterore, te huaj dhe vendas, te rastit dhe te perhershem. Permiresimi vijimisht i cilesise se perkthimeve dhe sherbimeve te fushes, perdorimi i nje teknologjie kohore dhe koherente me kerkesat e tregut, e ka kthyer kete institucion privat nje pike te forte ne fushen e perkthimeve dhe sherbimeve shume cilesore duke nxitur konkurrencen dhe gjetjeve te rrugeve te reja ne hapesiren perkthimore shqiptare.