Anëtarë të SHGPAZ

Bukurije Tuzi

 Titulli: Drejtore Menaxhimi Fillimi i punes : 2000 Numri i punetoreve: 8
 
"ART GIPS"
Pune suvatimime kartongjez,tavane (me forma te ndryshme) per zyra, shkolla, institucione te ndryshme, bare dhe restorante, shtepi etj. Punime me gips dhe polisterol perbrenda dhe perjashta, kolona, harqe, e shume dekore te tjera. Ka trajnuar shume punetore te cilet kane filluar biznesin e tyre .