Anëtarë të SHGPAZ

Meliha Tafa

Titulli: Presidente Fillimi i aktivitetit: Viti 1994 Numri i te punesuarve: 5 persona Motoja: "Puna sukses i garantuar"
 
EL-DAVID PRODHIM E TREGTIM ARTIKUJ SHEQERI
Kompania Eldavid me prodhimet e saj kryesore: karamele,llokume etj, brenda vendit dhe per eksport nga Shqiperia, u fillua me nismen e vete Milit, sic e quajne te gjithe me dashuri, sepse ajo ne radhe te pare ka sjelljen njerezore dhe respektin per klientet e saj, bashkepunetore, parteneret, bleresit me pakice dhe me shumice si dhe me perfaqesuesit shteterore, edhe kur shpesh "e ngacmojne" pa te drejte. Ajo jo vetem qe eshte korrekte ne te gjitha detyrimet fiskale, por mbron shendetin e punonjesve dhe nevojat e tyre familjare e kerkesat e tyre te rastit. Melihaja punon me nje teknologji te larte dhe moderne, duke permiresuar shume shpesh kualitetin e prodhimeve te saj, ambalazhimin e tyre si dhe llojshmerine e produkteve cokollatore e llokumore.