Anëtarë të SHGPAZ

Jonida Sytari

Titulli: Menaxhere "SYTARI TRAVEL" 

“NJE UDHETIM ME NJE MIJE MILJE FILLON ME NJE HAP TE VETEM … “ Kam kryer studimet prane Universitetit “Luigj Gurakuqi” ne degen e Informatikes. Kam njohuri te mira ne gjuhen angleze , italisht dhe spanjisht . Gjithashtu kam bere praktike per 6 muaj ne nje zyre avokatie , gjate viteve 2013 -2014. Jam diplomuar per agjente agjensie , leshuar nga “NMC Tirana amadeus Slovenia partner”. Qe nga viti 2011 kam punuar ne agjenci te ndryshme turistike dhe aktualisht si menaxhere e " Sytari Travel". "Sytari Travel" eshte nje agjensi me pervoje te konsiderueshme pune,me cmime me te favorshem ne treg. Kjo fale nga eksperienca dhe puna e perkushtuar nga stafi jone . Misioni: Te jemi gjithmone prane jush , kenaqesia juaj detyrimi yne.!