30 vjet SHGPAZ
30 vjet SHGPAZ
30 vjet SHGPAZ
30 vjet SHGPAZ
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider

E-Platform

SHPGAZ në kuadër të zbatimit të projektit "Nxitja e Sipërmarrjes dhe të Mësuarit mbi Sipërmarrjen dhe tek të Rinjtë dhe Gratë në Shqipëri", të financuar nga BE-ja nëpërmjet CFCU (Njësia Qendrore e Financimit dhe Koordinimit) pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, përgatiti platformën elektronike: për të mësuarit për sipërmarrjen dhe gruan sipërmarrëse

5 Nentor, 2020

Buletini Informativ - Tetor 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore, Buletini i radhes i Tetor 2020 i SHGPAZ perkon me hapjen e metejshme te vendit, por perseri vazhdon situata e COVID-19 ne Shqiperi. Shpresojme qe te gjithe te jeni mire me shendet dhe te vazhdoni normali...

Lexo buletinin

Të reja

Informohuni mbi të rejat më të fundit nga SHGPAZ

Takimi i parë në Fier

8 Tetor, 2020

Foto nga takimi në Fier 17 Korrik 2020 në kuadër të projektit "Rimëkëmbja dhe forcimi i kapaciteteve...

Lexo më shumë

Takimi i parë në Durrës

18 Korrik, 2020

Foto nga takimi në Durrës 18 Korrik 2020 në kuadër të projektit "Rimëkëmbja dhe forcimi i kapacitete...

Lexo më shumë

Takimi në Shkodër

11 Korrik, 2020

Foto nga takimi në Shkodër 11 Korrik 2020 në kuadër të projektit "Rimëkëmbja dhe forcimi i kapacitet...

Lexo më shumë

Regjistrohuni në buletin për të marrë të rejat më të fundit nga SHGPAZ

Bëhuni pjesë e SHGPAZ

Për t’u anëtarësuar në SHGPAZ dhe për t'u njohur me kushtet e anëtarësimit mund të kontaktoni në numrat e kontaktit: Tel: 04 22 05 463 / Cel: 068 27 63 344 ose plotësoni formën e anëtarësimit

anëtarësohu