Anëtarë të SHGPAZ

Jolanda Kote

Titulli: Presidente "KONCEPT-KECO LTD"

Vendlindja: Devoll, Korce, Albania Adresa : Tirane Shtator 1982- Korrik 1986 ndoqi studimet universitare ne Universitetin e Agrokultures te Tiranes. Rastesisht u perfshi ne biznes, pas nje emigrimi te gjate ne Greqi. Sigurisht qe kjo eksperience na lejoi te fillonim biznesin e mobiljeve dhe te ndiqnim tregun me partneret tane greke ne Selanik. Ne tetor 2009 u be anetare e SHGPAZ.
 
KONCEPT-KECO LTD
Kompania operon ne fushen e mobiljeve ne tregun shqiptar, ne prodhim, emport dhe eksport te mobiljeve te llojeve te ndryshme. Me nje eksperience me shume se 7 vjecare ne tregun nacional. Ne Tirane, kompania ka dy pika shitjeje dhe Dhoma Treguese qe ndoshen ne rrugen "Komuna e Parisit" dhe ne rrugen Medar Pillar, kompleksi Kika. Ne tetor 2009 u be anetare e SHGPAZ dhe ka nje nderim te vecante per te , sepse jala e saj e matur ze vend.