Buletinët Informativë 2020

Buletin Informativ - Qershor 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,

Buletini i radhes i qershor 2020 i SHGPAZ perkon me perkeqesimin e situates te COVOD19 ne Shqiperi. Shpresojme qe te gjithe te jeni mire me shendet dhe te keni rifilluar jeten apo biznesin tuaj normal pas izolimit te gjate qe natyrisht solli pasoja per te gjithe, por sidomos per sipermarrjen femerore.

Ne kete buletin te qershorit 2020 do te gjeni aktivitetet e fundit te kryera ne kuader te projektit te financuar nga BE nepermjet CFCU ne Ministrine e Financave si dhe artikuj e analiza interesante per ecurine e sipermarrjes femerore ne vite ku vihet re nje reduktim i numrit te tyre nga viti ne vit si dhe nje perkeqesim i mjedisit te biznesit.

Gjithashtu do te gjeni edhe nje informacion per "E-Platform" per sipermarrjen femerore dhe per te mesuarin per sipermarrjen, e cila tashme mund te arrihet ne website http://www.old.shgpaz.al/eplatform

Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Qershor 2020 Shqip