Buletinët Informativë 2020

Buletin Informativ - Korrik 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,

Buletini i radhes i korrik 2020 i SHGPAZ perkon me vazhdimin e perkeqesimit te situates te COVID-19 ne Shqiperi. Shpresojme qe te gjithe te jeni mire me shendet dhe te keni rifilluar jeten apo biznesin tuaj normal pas izolimit te gjate qe natyrisht solli pasoja per te gjithe, por sidomos per sipermarrjen femerore.

Ne kete buletin te korrikut 2020, qe perkon me kohen e pas perfundimit te projektit te financuar nga BE nepermjet CFCU ne Ministri te Financave, do te gjeni artikuj e analiza interesante per ecurine e sipermarrjes femerore ne vite ku vihet re nje reduktim i numrit te tyre nga viti ne vit, etj.

Gjithashtu do te gjeni edhe nje informacion per "E-Platform" per sipermarrjen femerore dhe per te mesuarin per sipermarrjen, e cila tashme mund te arrihet ne website http://www.old.shgpaz.al/eplatform

Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Qershor 2020 Shqip