Buletinët Informativë 2020

Buletin Informativ - Maj 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,

Buletini nr.100 i SHGPAZ perkon me kohen e pas COVOD19. Shpresojme qe te gjithe te jeni mire me shendet dhe akoma te duruar per te dale nga izolimi i gjate qe natyrisht solli pasoja per te gjithe, por sidomos per sipermarrjen femerore.

Ne kete buletin te majit 2020 do te gjeni artikuj e analiza interesante per ecurine e sipermarrjes femerore ne vite ku vihet re nje reduktim i numrit te tyre nga viti ne vit si dhe nje perkeqesim i mjedisit te biznesit.

Gjithashtu do te gjeni edhe nje informacion per "E-Platform" per sipermarrjen femerore dhe per te mesuarin per sipermarrjen e cila tashme mund te arrihet ne website http://www.old.shgpaz.al/eplatform

Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Prill 2020 Shqip