Buletinët Informativë 2020

Buletin Informativ - Prill 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,
Duke shpresuar qe te gjithe te gezoni shendet te mire dhe duke kontribuar sado pak per ta kaluar sa me lehte kete kohe te izolimit total per t'u mbrojtur nga efektet negative te COVID-19, SHGPAZ po ju prezanton buletinin e radhes, Prill 2020.
Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Prill 2020 Shqip