Publikime të SHGPAZ

Katalogu i mentorëve, Tetor 2014

Te kontribuosh per njerezit e punes eshte nderim i merituar, por te mbeshtetesh grate qe mbajne familjet e tyre me punen e dores, me artizanat e biznes shume te vogel, eshte nje vlere e cmuar qe nuk hupet kurre. Keto flete me pak ngjyra flasin vete, edhe pa pasur asnje shkronje. inkurajimi eshte Brenda shkronjave, kenaqesia brenda produkteve dhe mirenjohja brenda fotografive personale. Po e mbyll edhe une me nje mirenjohje per te gjitha pjesemarreset ne projektin nderkufitar Start-W, I cili nuk do te realizohej cilesisht, pa integrimin e 100 sipermarreseve dhe artizaneve te zonave Shoder –qytet, Vaui dejes, guri i zi, jubanit dhe Zogaj. msc. Flutura Xhabija