Buletinët Informativë 2020

Buletini Informativ - Tetor 2020

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,

Buletini i radhes i Tetor 2020 i SHGPAZ perkon me hapjen e metejshme te vendit, por perseri vazhdon situata e COVID-19 ne Shqiperi. Shpresojme qe te gjithe te jeni mire me shendet dhe te vazhdoni normalisht jeten apo biznesin tuaj.

Gjithashtu ju njoftojme se "E-Platform" per sipermarrjen femerore dhe per te mesuarin per sipermarrjen, mund t'i gjeni ne website http://www.old.shgpaz.al/eplatform

Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Tetor 2020 Shqip