Buletinët Informativë 2019

Buletin Informativ - Mars 2019

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,
Ne vijim te buletineve te shoqates, ju prezantojme ate te radhes, Mars 2019.
Per pasurimin dhe permiresimin e çdo buletini, kerkojme edhe nga ju, si gjithmone, sugjerime, verejtje dhe kritika, si dhe alternativa dhe artikuj te fushave te ndryshme, ne dobi dhe ne favor te Grave Sipermarrese.
Lexim te mbare!

Shkarko buletinin

Buletin Mars 2019