Buletinët Informativë 2019

Buletin Informativ - Shtator 2019

Përshëndetje të nderuar anëtare, partnere, kolege dhe bashkëpunetore,
SHGPAZ ju prezanton buletinin e radhës, Shtator 2019, i cili botohet edhe në anglisht.
Për pasurimin dhe përmirësimin e çdo buletini, kerkojmë edhe nga ju, si gjithmonë, sugjerime, vërejtje dhe kritika, si dhe alternativa dhe artikuj të fushave të ndryshme, në dobi dhe në favor të Grave Sipermarrese.
Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Shtator 2019 Shqip