Buletinët Informativë 2019

Buletin Informativ - Korrik 2019

Pershendetje te nderuar anetare, partnere, kolege dhe bashkepunetore,
Ne vijim te buletineve te shoqates, ju prezantojme ate te radhes, Korrik 2019, i cili botohet edhe ne anglisht.
Per pasurimin dhe permiresimin e çdo buletini, kerkojme edhe nga ju, si gjithmone, sugjerime, verejtje dhe kritika, si dhe alternativa dhe artikuj te fushave te ndryshme, ne dobi dhe ne favor te Grave Sipermarrese.
Lexim te mbare!

Shkarko / lexo buletinin

Buletini Korrik 2019 Shqip