Buletinët Informativë 2019

Buletin Informativ - Janar 2019

Doli numri i parë për vitin 2019 i buletinit të Shoqatës Kombëtare të Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ). Në këtë numër do të gjeni një përmbledhje të veprimtarisë së shoqatës gjatë vitit 2018, por do të njiheni dhe me projektet e reja të planifikuara për 2019-tën.
Lexim të këndshëm

Shkarko buletinin