Aktivitete të Qendrës

Ftesë - Takim “Nxitja e sipërmarrjes dhe të mësuarit për sipërmarrjen tek të rinjtë dhe gratë në Shqipëri”

Projekti “Nxitja e sipërmarrjes dhe të mësuarit për sipërmarrjen tek të rinjtë dhe gratë në Shqipëri”

Të dashur kolegë, Shoqata Kombëtare e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare (SHGPAZ) po zbaton projektin e financuar nga Bashkimi Europian në

Lexo më shumë

Konkursi për planet e biznesit

Të dashur kolegë, dëshiroj t'ju tërheq vëmendjen tuaj për konkursin e planeve të biznesit. Kjo është një mundësi e shkëlqyer për çdo biznes të ri që

Lexo më shumë