Aktivitete të Qendrës

Round Table - Standardet krijojnë besim / Standards build trust: Sfidat e biznesit dhe institucioneve publike ne procesin e integrimit ne BE / Challenges of business and public institutions in the EU integration process

Pamje nga seminarin informues me temë "Kompetenca Europiane e Sipërmarrjes dhe Programet e Bashkimit Europian / Kombëtare për Mbështetjen me Grante të të Rinjve", organizuar në Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Kompetenca Europiane e Sipërmarrjes dhe Programet e BE-së - Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Shoqata Kombëtare e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare të Shqipërisë (SHGPAZ) në bashkëpunim me Universitetin e Shkodrës "Luigj Gurakuqi"

Lexo më shumë

Kompetenca Europiane e Sipërmarrjes dhe Programet e BE-së - Shkolla e Mesme "Fushë-Arrëz"

Shoqata Kombëtare e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare të Shqipërisë (SHGPAZ) në bashkëpunim me Shkollën e Mesme "Fushë-Arrëz" organizon

Lexo më shumë

Takim në bashkinë Fushë Arrëz

Takim në bashkinë Fushë Arrëz me drejtorin e zyrës “Këndi i BE”, z. Marian Doda, i cili mori pjesë edhe në seminarin informues në gjimnazin e Fushë

Lexo më shumë

Pamje nga aktiviteti në gjimnazin "8 Dhjetori" në Qelëz, Pukë

Takim me Kryetarin e Bashkisë Pukë

Gjatë muajit Maj 2019 u realizua një takim me Kryetarin e Bashkisë së Pukës për të diskutuar për mundesitë për të nxitur gratë të hapin biznese e të

Lexo më shumë

Kompetenca Europiane e Sipërmarrjes dhe Programet e BE-së - Shkollën e Mesme "Qelëz"

Shoqata Kombëtare e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare të Shqipërisë (SHGPAZ) në bashkëpunim me Shkollën e Mesme "Qelëz" organizon seminarin

Lexo më shumë

Momente nga seminari informues me studentet e Universitetit te Vlores. Interesim ne rritje i studenteve per programet dhe grantet e BE-se per studentet e rinj!