Aktivitete të Qendrës

Round Table - Njohja nga të rinjtë e Programeve BE/Kombëtare për sipërmarrjen dhe pengesat e Grave Sipërmarrëse në të bërit biznes në Shqipëri

Shoqata Kombëtare e Gruas Profesioniste, Afariste & Zejtare (SHGPAZ), ka kënaqësinë t’ju ftojë në takimin përmbyllës për prezantimin e rezultateve të projektit të financuar nga Bashkimi Europian nëpërmjet CFCU Tiranë: "Nxitja e Sipërmarrjes dhe të Mësuarit për Sipërmarrjen tek të Rinjtë dhe Gratë në Shqipëri".

Takimi do të zhvillohet ditën e mërkurë, datë 10 qershor 2020, në Hotel Tirana International, ora 10:30-12:30.

Më poshtë do të gjeni agjendën e takimit.

Duke pasur parasysh se numri i pjesëmarrësve është i limituar për shkak të COVID-19, Ju lutemi të konfirmoni pjesëmarrjen tuaj deri të martën, datë 9 qershor 2020 në adresën e e-mailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Duke ju falenderuar për bashkëpunimin,
Në pritje të konfirmimit tuaj.

Takimi: Tirana International Hotel, Data: 10 Qershor 2020

Agjenda:

10:00 – 10:30 Registration of participants/Regjistrimi

10:30 – 11:00 Opening Speeches/ Fjalët përshëndetëse
- Mrs. Flutura Xhabija, President of SHGPAZ - Presentation of the results of the project/Prezantimi i rezultateve të projektit
- Knowledge on EU/National Entrepreneurship programs from young people in Albania
- Development of the Women Entrepreneurship in Albania and obstacles in doing business
- Presentation of the E-Platform Mrs.Tefta Demeti, expert of SHGPAZ

11:00 - 11:30 The policies and future programmes to support entrepreneurship. The speech of:
- Mrs. Anila Denaj, Minister of Finance and Economy (tbc)
- Representative of the EU Delegation (tbc)
- Mr. Eduard Shalsi, State Minister for the Protection of Entrepreneurship (tbc)
- Mrs. Zamira Gjini, Ministry of Education, Youth & Sports (tbc)
- Mr. Nikolin Jaka, President of Chamber of Commerce and Industry of Tirana

11:30 – 12:10 Questions and Discussions / Pyetje dhe Diskutime

12:10 – 12:30 Conclusion / Konkluzione

Handicraft Fair and fast Coffee / Panair Artizanati dhe kafe e shpejtë