Të reja

Studimi "NJOHJA E PROGRAMEVE TË BE-SË DHE KOMBËTARE PËR SIPËRMARRJEN NGA STUDENTËT DHE NXËNËSIT NË SHQIPËRI"

Pershendetje te gjitheve,

Duke shpresuar qe te jeni mire me shendet dhe duke ju falenderuar per kontributin e dhene per survey e kryer me studente dhe nxenes, gjeni bashkelidhur ne forme elektronike Studimin:

"NJOHJA E PROGRAMEVE TË BE-SË DHE KOMBËTARE PËR SIPËRMARRJEN NGA STUDENTËT DHE NXËNËSIT NË SHQIPËRI", ku do te gjeni rezultatet e survey, nga i cili del se programi i BE-se me i njohur eshte Erasmus me rreth 50% te te rinjve dhe me pak i njohur programi per kerkuesit Mary Curie, me rreth 5%. Rezultate te tjera do te gjeni ne kete studim.

Duke ju uruar nje lexim te mbare ne kete kohe teper te vecante e veshtire per te gjithe ne

Shkarko / lexo studimin

Lexo studimin